JQCV 2021 -

Sol·licitud de preinscripció per a la realització de les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius d'A2, B1, C1 i llenguatges específics de coneixements de valencià (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, JQCV).
 
  • Què es pot sol·licitar?

    Nom del tràmit

    Sol·licitud de preinscripció per a la realització de les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius d'A2, B1, C1 i llenguatges específics de coneixements de valencià (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, JQCV).

    Objecte del tràmit

    1. Realitzar la sol·licitud de preinscripció per a l'obtenció del certificats oficials administratius de coneixements de valencià següents:
    - Certificat de nivell A2 de coneixements de valencià.
    - Certificat de nivell B1 de coneixements de valencià.
    - Certificat de nivell C1 de coneixements de valencià.
    - Certificat de capacitació tècnica, llenguatge administratiu.
    - Certificat de capacitació tècnica, correcció de textos.
    - Certificat de capacitació tècnica, llenguatge als mitjans de comunicació.

    2. S'obtindrà un número per a participar en un sorteig per a l'obtenció de plaça per a matricular-se del nivell seleccionat.

    Inici
  • Qui pot sol·licitar-ho?

    Interessats/Sol·licitants

    Les persones interessades en l'obtenció dels certificats esmentats, al marge dels estudis reglats.

    Requeriments

    1. Poden participar en les proves per a l'obtenció dels certificats les persones majors de 16 anys en el moment de
    realitzar-les.
    2. Les persones aspirants als certificats de capacitació tècnica de llenguatge administratiu i de llenguatge als mitjans
    de comunicació han d'estar en possessió del certificat de nivell C1 de coneixements de valencià o equivalent d'acord
    amb l'annex II de l'Ordre 7/2017.
    3. Les persones aspirants al certificat de capacitació tècnica de correcció de textos han d'estar en possessió del certificat
    de nivell C2 de coneixements de valencià o equivalent d'acord amb l'annex II de l'Ordre 7/2017.
    4. Solament es podrà fer la preinscripció en un únic nivell i localitat. La preinscripció està limitada a un únic nivell i seu per persona.

    Inici
  • Taxes

    No s'ha de pagar taxa en aquest procediment. El pagament de la taxa es farà en el procediment de matrícula posterior (del 28 d'abril al 5 de maig) i solament per aquelles persones que hagen obtingut plaça en el sorteig.

    Inici
  • Quan s'ha de sol·licitar?

    Termini de presentació

    El termini per a la preinscripció per als nivells A2, B1, C1 i llenguatges específics serà des del 8 d'abril a les 10:00 h fins al 15 d'abril a les 10:00 h.

    Inici
  • On s'ha d'anar?

    Presencial

    El tràmit de preinscripció és exclusivament telemàtic a través de l'enllaç corresponent

    Per internet

    A través de l'enllaç corresponent:

    Tramitar sense certificat electrònic:

    https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=JQCV_NINS&version=1&login=a&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=21624

    Inici
  • Com sol·licitar-ho?

    Passos

    1. Les persones interessades ompliran un formulari en el qual triaran el nivell i la localitat on volen realitzar la prova. Solament es podrà fer la preinscripció en un sol nivell i en una única localitat. Un mateix DNI o NIE no podrà fer la preincripció en diferents nivells.

    2. Les persones interessades podran preinscriure's en el nivell que desitgen, sense necessitat de tindre el certificat de nivell anterior al nivell de la preinscripció.

    3. Les persones que emplenen la preinscripció són les responsables de comprovar i verificar l'exactitud de les dades de la sol·licitud. Una vegada completats tots els camps, i abans de registrar la sol·licitud de preinscripció comproveu que la informació introduïda és correcta. Les dades referents al nivell i localitat marcades en la preinscripció no podran modificar-se després.

    4. Una vegada finalitzat el formulari de preinscripció, es generarà un justificant on constaran les dades de l'aspirant, el nivell i la localitat seleccionades i un número de sorteig. La preinscripció no es considerarà vàlida, si no s'ha generat el justificant amb el número del sorteig.

    5. Una vegada realitzat el sorteig, els aspirants podran consultar el dia 22 d'abril en la pàgina web de la JQCV si han obtingut plaça en la localitat i nivell seleccionats en la preinscripció.

    Inici
  • Com es tramita telemàticament?

    A través de l'enllaç corresponent:

    Tramitar sense certificat electrònic:

    https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=JQCV_NINS&version=1&login=a&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=21624

    Tramitació

    PASSOS EN LA TRAMITACIÓ:
    1. Ompliu el formulari en línia amb DNI/NIE, nom, cognoms, nivell i seu. Solament es podrà fer la preinscripció en un sol nivell i en una única localitat. Les dades introduïdes han de correspondre's amb la persona que es presenta a la prova.
    2. Polseu el botó Continuar (reviseu que la informació introduïda és correcta).
    3. Podreu vore les dades de la vostra preincripció i el número de sorteig.
    4. Polseu imprimir per a descarregar el justificant.

    AVÍS IMPORTANT:
    - Reviseu que la informació introduïda és correcta abans de polsar el botó CONTINUAR. Penseu bé en quin nivell voleu preincriure-vos, perquè una vegada polseu Continuar i passeu al següent pas, ja no podreu triar altre nivell.
    - Una vegada emplenat el formulari i després de CLICAR en CONTINUAR, no podreu modificar-lo.
    - Haureu de polsar el botó IMPRIMIR per a descarregar-vos el justificant de la vostra sol·licitud.
    - La JUNTA QUALIFICADORA no podrà enviar-li un nou JUSTIFICANT.
    - Si no descarregàreu el justificant, podeu iniciar el tràmit de nou, el sistema reconeixerà el vostre DNI/NIE amb les dades introduïdes en el formulari i podreu recuperar el vostre justificant.

    Inici
  • Informació complementària

    LOCALITATS DE REALITZACIÓ DE LES PROVES
    - Certificat de nivell A2, B1, C1 de coneixements de valencià: Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Buñol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, la Vall d'Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva.


    - Certificats de capacitació tècnica (llenguatge als mitjans de comunicació, llenguatge administratiu i correcció de textos): València.

    Enllaços

    Pàgina web de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

    Preguntes freqüents

    Inici
  • Fonts jurídiques i/o documentals

    Normativa

    - Resolució de 25 de març de 2021, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual es convoquen les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià i es nomena la comissió coordinadora i les comissions examinadores.

    Llista de normativa

    Vegeu Resolució de 25 de març

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info