XIII Jornadas de Jóvenes en Investigación Arqueológica 20?? Alicante

JIA: Estat de xarrada

 

A causa de la situació actual i a la crisi soci-sanitària derivada de la COVID-19 ens veiem obligats a ajornar les JIA fins a pròxim avís. Som conscients que l’esperit de les JIA no ha de decaure i és per això que us proposem una activitat intermèdia fins que tota aquesta situació millore i puguem realitzar les jornades com correspon.

La nostra proposta consisteix a plantejar una sèrie de taules redones i workshops online on es prevalga el debat i la confrontació d’idees entorn d’una sèrie de temes, siguen nous o bé temes que estigueren plantejats per a les JIA 2020. Això no vol dir que desestimem les propostes que vau enviar en el seu moment, la nostra idea és plantejar una activitat totalment nova per a “matar el cuquet” de veure’ns i compartir idees i interessos comuns entorn de l’Arqueologia i el Patrimoni. Així doncs, de cara a aquesta trobada online prevaldrem aquelles sessions que van ser presentades en el seu moment per a la celebració de les JIA 2020 i que vulguen realitzar-se al març. Posteriorment i en funció del volum de sessions que puguem abastar per qüestions logístiques, obrirem un “call for sessions” el dia 8 de desembre que quedarà obert fins al dia 7 de febrer.

Pel que fa al format de les propostes comptarem amb taules redones, en les quals es genere debat entorn d’un tema específic, i els workshop consistiran en l’organització de diferents tallers tècnics o metodològics amb utilitat per a la investigació, difusió o divulgació en arqueologia. La duració, tant de les taules redones com dels workshops, serà d’1 hora. 

L’activitat es realitzarà els dies 11 i 12 de març de 2021. La idea és repartir les taules/debats i workshops en dia i mig depenent del volum de propostes amb les quals comptem. Per al desenvolupament d’aquesta mena de proposta i en funció de l’experiència que estem acumulant per la docència que duem a terme pensem que Google Meet es tracta de la plataforma que millors resultats ens pot oferir.

L’enllaç per a accedir a l’activitat es farà públic uns dies abans de les jornades, l’accés serà lliure, no és necessària una inscripció prèvia. Per a rebre un certificat d’assistència haurà de sol·licitar-se per correu electrònic a organizadorasjia2020@gmail.com entre el 20 de febrer i el 10 de març.

Organitzar taula redona o workshop

Nou: Desenvolupament de l’activitat: programa, assistència, etc.

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info