La Biblioteca Valenciana manté el cicle 'Encontres amb escriptors' a través de les xarxes socials

 

25/03/2020

Carles Cano contestarà l'1 d'abril les preguntes que s'hagen formulat en el correu bvdifusio@gva.es


La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu manté el calendari previst en el cicle 'Encontres amb escriptors' però en canvia el format. A causa de l'emergència sanitària del Covid-19 s'emetrà a través de les xarxes socials per a facilitar les activitats culturals dels ciutadans que estan confinats.

Els encontres virtuals s'emetran per les xarxes socials el mateix dia que estava previst que acudira l'escriptor a conversar amb els seus lectors al monestir de Sant Miquel dels Reis.

Els autors que participen aquest mes en el cicle són Carles Cano, l'1 d'abril; Juanjo Braulio, el 8 d'abril i Vicent Baydal, el 22 d'abril.

Els escriptors contestaran les preguntes que els ciutadans formulen mitjançant un correu a l'adreça següent bvdifusio@gva.es. Des de hui i fins al 31 de març es poden enviar les preguntes per a Carles Cano, escriptor de literatura infantil i juvenil amb una extensa producció literària.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les que està impulsant la Direcció General de Cultura i Patrimoni per a acostar la cultura als ciutadans que han d'estar confinats a casa i que aniran augmentant en els pròxims dies.

L'encontre virtual amb escriptors se suma a l'augment de títols en la plataforma de préstec gratuït de llibres electrònics eBiblio, a la qual s'ha dotat amb més llicències perquè es puguen fer més quantitat de descàrregues. Qualsevol persona que dispose de carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d'eBiblio (consultar ací) a la Comunitat Valenciana i, si no disposa del carnet, el pot sol·licitar en el correu infoxlpv@gva.es i se li n'expedirà un de manera excepcional amb una duració de sis mesos.

La Biblioteca Valenciana en línia

A més, la Biblioteca Valenciana manté el contacte amb els seus usuaris a través de la seua pàgina web (consultar ací) i mitjançant les xarxes socials. També manté actiu el sistema de consulta virtual a través del programa cooperatiu de 'Les biblioteques responen'.

El cicle 'Encontres amb escriptors' és una de les activitats que fa la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu per a incentivar els hàbits lectors dins del Pla valencià de foment del llibre i la lectura de la Generalitat.

Per la regularitat de l'activitat, que es va iniciar l'any 2000, per la qualitat dels autors i per l'afluència del públic, 3.000 participants a l'any, es pot dir que el cicle 'Encontres amb escriptors' de la Biblioteca Valenciana és el més important que se celebra al territori valencià.

Fuente: gva.es

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info