VI Jornades d'Arqueologia de la Comunitat Valenciana

Estimats companys i companyes,
Les Seccions d'Arqueologia dels Col·legis de Doctors i Llicenciats d'Alacant i València-Castellón, amb la col·laboració del MARQ (Museu Arqueològic d'Alacant) , l'Ajuntament d'Alacant i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, estem preparant les VI Jornades d'Arqueologia de la Comunitat Valenciana, perquè servisquen com a fòrum en què els professionals puguen presentar els seus projectes i intervencions en l'àmbit del patrimoni cultural.
Per això, novament vos invitem a participar en les Jornades que se celebraran els dies 15 i 16 de desembre de 2017 en la sala d'actes del MARQ; i el diumenge 17 realitzarem una visita guiada al castell de Santa Bàrbera a Alacant amb motiu de la proposta de l'Ajuntament alacantí d'optar a ser patrimoni de la humanitat presentant el seu sistema defensiu.
En aquest correu electrònic jornadesarqueologiacv@gmail.com podeu realitzar la inscripció per a assistir com a públic (indicant el vostre nom, cognoms i DNI) , presentar comunicacions (15 min. aprox. d'exposició) , o pòsters digitals (tipus powerpoint amb 6 diapositives máx., que es projectaran en el hall del museu durant les jornades) amb els vostres treballs.
Per a presentar comunicacions i pòsters cal indicar el títol i un resum de 150 paraules màxim, en valencià o castellà, incloent també el nom, cognoms, DNI i e-mail dels autors del mateix per a les preactes que es repartirà a l'inici de les jornades als assistents. El termini màxim per a presentar els resums de les comunicacions o pòsters és el 26 de novembre de 2017.
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu algun aclariment, podeu cridar al CDL d'Alacant en horari d'oficina (965 22 76 77) o escriure al correu jornadesarqueologiacv@gmail.com.

La Secretaria de les VI Jornades d'Arqueologia

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info