III JORNADA SOBRE BIBLIOTEQUES PATRIMONIALS

III JORNADA SOBRE BIBLIOTEQUES PATRIMONIALS

Re-informació: patrimoni d'anada i tornada

L'Ateneu Barcelonès organitza la III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials, "Re-informació, patrimoni d'anada i tornada". La trobada reuneix cada dos anys professionals del sector amb l'objectiu de compartir experiències, problemes i solucions als reptes actuals i de futur que han de fer fronts les biblioteques i els arxius amb col·leccions i fons patrimonials.

La Jornada es centrarà en les noves maneres de difondre i captar patrimoni, que han de permetre, no només oferir un millor servei, sinó que els usuaris hi participin de manera activa.Comptarem amb la participació d'experts en diferents àmbits, de Catalunya, d'Espanya i de la resta d'Europa. S'estructurarà en tres grans blocs:

- Un debat central: Despatrimonialitzar el patrimoni: oportunitat o perill?

- Quatre tallers simultanis: màrqueting, georeferenciació, storytelling i metadades de rendiment. Tots al voltant de com fer que el patrimoni sigui utilitzat, generi experiència i nou patrimoni.

- Quatre experiències, versant sobre com crear valor a partir del patrimoni, incloent-hi com se'n genera de nou a partir dels usuaris.

La Jornada tindrà lloc a la seu de l'Ateneu Barcelonès el 20 de novembre de 2014, entre les 09:00 i les 14:00 h. Us hi podreu inscriure entre l'1 de setembre i el 18 de novembre a través de la web de l'Ateneu Barcelonès. El preu d'inscripció serà de 20€ per a socis i de 25€ per a no socis de l'Ateneu Barcelonès.

Web:

http://www.ateneubcn.org/biblioteca-i-arxiu/iii-jornada-biblioteques-patrimonials

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info