Cursos idiomas en el extranjero

Què es pot sol·licitar?

Nom del tràmit

Cursos d'idiomes 2014 (IVAJ.GVA JOVE)

Objecte del tràmit

Facilitar al jove l'aprenentatge i el perfeccionament de l'idioma per mitjà de la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional, facilitant-li així la comunicació i el coneixement d'altres pobles i cultures.

Inici

Qui pot sol·licitar-ho?

Interessats/Sol·licitants

Es dirigixen a jóvens de 16 a 35 anys (en alguns programes s'admeten des de 14 anys) que desitgen aprendre o millorar els coneixements de l'idioma triat.

Requeriments

- Complir els requisits d'edat i sol·licitar el curs desitjat.

- Els menors d'edat hauran de presentar en les nostres oficines una autorització dels seus pares i fotocòpia del DNI d'estos.

Inici

Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament

QUANTIA

Els preus varien en funció del tipus de curs, el nombre de lliçons, el règim alimentari, les dates, la duració, el tipus d'allotjament i altres servicis.

Nota: Tots els jóvens fins a 30 anys que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se d'un descompte del 10% sobre l'import del curs.

PAGAMENT

En el moment de sol·licitar la inscripció per a un curs s'haurà d'abonar el 40% de l'import. El 60% restant haurà d'abonar-se, una vegada confirmada la reserva de plaça per part de l'escola, quan ho sol·licite l'oficina i abans del començament del curs, excepte ofertes especials.

Inici

Quan s'ha de sol·licitar?

Termini de presentació

Els cursos se sol·liciten en les oficines TURIVAJ com a mínim 15 dies abans del començament del curs en temporada baixa (de gener a maig i d'octubre a desembre), i 30 dies abans en temporada alta (de juny a setembre).

Per als cursos als Estats Units, Canadà i Rússia, 30 o 60 dies abans de la data del començament del curs, depenent de si cal o no visat d'estudiant.

Excepte algunes escoles, que només oferixen cursos a l'estiu o en dates molt concretes, en general, tots els dilluns comença un curs nou al qual et pots inscriure. L'estada mínima sol ser de dos setmanes i la màxima és molt àmplia.

Inici

On s'ha d'anar?

OFICINA DE TURISME I INTERCANVI DE JÓVENS (TURIVAJ) - ALACANT

RAMBLA MÉNDEZ NÚÑEZ, 41Ver plano

03002 Alacant/Alicante

Tel: 966478120

OFICINA DE TURISME I INTERCANVI DE JÓVENS (TURIVAJ) - CASTELLÓ DE LA PLANA

C/ ORFEBRES SANTALÍNEA, 2Ver plano

12005 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana

Tel: 964558860

OFICINA DE TURISME I INTERCANVI DE JÓVENS (TURIVAJ) - VALÈNCIA

C/ GUARDIA CIVIL, 21-BAJOVer plano

46020 Valencia

Tel: 963108670

OFICINA IVAJ.GVAJOVE BAIX VINALOPÓ

PL. DE LA MERCED, 5Ver plano

03202 Elx/Elche

Tel: 966913004

Inici

Com sol·licitar-ho?

Passos

La reserva de la plaça dels cursos publicats en este programa no es considera definitiva fins que no es reba la confirmació de l'escola.

Una vegada que l'oficina confirme la plaça a l'estudiant, este ja pot reservar els seus vols i altres transports que necessite utilitzar durant la seua estada lingüística. Quan l'estudiant haja comprat els bitllets de vol, haurà de comunicar-ne a la seua oficina gestora els detalls, perquè siguen comunicats als responsables de la seua escola i el seu allotjament.

Abans del començament del curs, es lliurarà a l'estudiant un certificat d'inscripció, juntament amb la informació de l'allotjament i la documentació relativa a l'escola. El termini per este lliurament es bastant variable, entre un mes i la mateixa setmana d'inici del viatge, depenent de l'escola i de la temporada per a la qual s'haga reservat el curs. No has de preocupar-te si la reserva ha sigut ja confirmada.

Inici

Com es tramita telemàticament?

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/va/formacion/estudiar_idiomas/Paginas_Menus_Navegacion_html/Reservas_online.html

Inici

Informació complementària

L'IVAJ.GVA JOVE actua com a intermediari entre els jóvens i les escoles encarregades de l'organització tècnica.

* IDIOMES I LLOCS OFERITS

ANGLÉS:

- A Gran Bretanya:

Aberystwyth, Bournemouth, Brighton, Cambridge, Colchester, Eastbourne, Edinburgh, Hastings, Londres, Newcastle, Oxford, Southampton, Winchester i Worthing

- A Irlanda:

Bray, Cork, Dublín, Galway

- A Austràlia:

Brisbane i Perth

- A Nova Zelanda:

Auckland

- Al Canadà:

Toronto i Vancouver

- Als Estats Units:

Boston, Nova York, San Diego, San Francisco i Los Angeles

ALEMANY:

- A Alemanya:

Berlín, Hamburg, Munic, Münster i Freiburg

- A Àustria:

Viena

FRANCÉS:

- A França:

Lió, Montpeller, Niça, París i Vichy

- Suïssa:

Montreaux

PORTUGUÉS:

- A Portugal:

Lisboa i Faro

ITALIÀ:

- A Itàlia:

Florència, Milà, Roma i Siena

RUS:

- A Rússia:

Moscou i Sant Petersburg

* SERVICIS INCLOSOS.

- Ensenyança

- Allotjament (en famílies, residències d'estudiants) i, si és el cas, manutenció.

- Material d'ensenyança, segons s'indique en el programa

- Programa d'activitats socials en l'escola

- Assegurança de viatge o pòlissa lingüística

* EL PREU NO INCLOU

- Gastos de viatge fins al país de destinació.

- Gastos de transport local.

- Activitats i excursions que siguen opcionals dins dels programes de cada escola.

- Trasllats des de l'aeroport fins el lloc d'allotjament

* MODIFICACIÓ DE PREUS I DE PROGRAMES

Els preus dels cursos que apareixen en el programa han sigut elaborats al desembre de 2013. Si posteriorment es produïren fluctuacions en les distintes divises, l'organització es reserva el dret de modificar els preus per a adequar-los, en cada cas.

Davant de successos greus o imprevistos, l'organització es reserva el dret de modificar el programa del curs en el seu contingut o en les característiques particulars, i inclús d'anul·lar-lo, sempre que hi haja raons justificades per a això. Únicament en el cas d'anul·lació d'un curs per part de l'organització, esta tornarà íntegrament els diners que l'estudiant haja abonat.

* CANVIS EN EL CURS RESERVAT Qualsevol canvi fet després de la confirmació del curs per part de les nostres oficines, comportarà l'aplicació d'uns gastos de 30 euros en concepte de gastos de gestió. A més, excepte condicions específiques de l'escola, s'aplicaran les penalitzacions següents:

- Canvis comunicats a les oficines entre els 15 i els 10 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 30 euros

- Canvis comunicats a les oficines entre els 9 i els 3 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 50 euros

- Canvis comunicats a les oficines en els 2 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 70 euros

* ANUL·LACIONS DE LA RESERVA DEL CURS

En el cas que l'estudiant anul·le la reserva del curs, es tindrà dret a la devolució de l'import abonat amb un descompte de 30 euros, en concepte de gastos d'anul·lació. A més, s'aplicaran les penalitzacions següents:

- Anul·lacions comunicades a l'oficina entre els 15 i els 10 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 5% de l'import total del curs.

- Anul·lacions comunicades a les nostres oficines entre els 9 i els 3 dies anteriors a la data d'incorporació al curs (exceptuant el cap de setmana d'eixida): 15% de l'import total del curs.

- Anul·lacions comunicades en els dos dies anteriors a la data d'incorporació al curs (dijous i divendres anteriors al cap de setmana d'eixida): 25% de l'import total del curs.

- No presentació o abandonament del curs una vegada començat: 100% de l'import total del curs.

Important: en les anul·lacions de cursos als EUA pot haver-hi, a més dels gastos de cancel·lació indicats, gastos per anul·lació de l'I-20 (formulari de visat) d'aproximadament 200 euros.

En cap cas serà procedent cap devolució de l'import del curs contractat en els casos en què l'escola expulse l'estudiant per infraccions de tipus legal o disciplinari, propis del país i l'escola de recepció.

Per als menors d'edat, l'autoritat competent comunicarà els fets als pares o tutors.

En cas d'adults, l'autoritat competent procedirà directament contra ells en l'àmbit que corresponga.

Qualsevol gasto ocasionat com a conseqüència de les infraccions comeses, serà per compte de l'estudiant sancionat o, si és el cas, dels seus pares o tutors.

Enllaç IVAJ.GVA JOVE Cursos d'idiomes

 
Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Horario y ubicación


  Avenida Salamanca, 7 - entlo, 03005 Alicante

  965227677 - Fax. 965227677

  Lunes a viernes de 9:30 a 15:00 horas y lunes, martes y jueves de 16:00 a 19:00 horas

Esta web utiliza cookies…+info